Доданий в корзину.
Товар, який ви шукаєте, знятий з виробництва
Інші покупці придбали замість
100% ксантанова камедь
-
Вегетаріанець
-
Вегетаріанський
100% ксантанова камедь є одним з найбільш ефективних доступних джерел харчових волокон. Вона може бути використана для додавання консистенції до їжі без необхідності використовувати глютен і є повністю нетоксичною. 100% ксантанова камедь отримується шляхом ферментації цукрів бактеріями Xanthomonas Campestris, і є біо полімером, який структурований як і целюлоза.
Багато людей вважають, що дієта багата на клітковину може бути важкою, особливо, якщо вони не вживають значний відсоток фруктів і зелених овочів. 100% ксантанова камедь, у формі добавки, додає значний об'єм до дієти і діє в якості заміни нормальної клітковини.
Для всіх тих, хто не може їсти глютен, як частина раціону, це є підходящою альтернативою для використання у приготуванні. Як правило, продуктам, які вживаються в їжу при раціоні без глютену, не вистачає текстури і густини. Додавання ксантанової камеді для приготування соусів збільшить масу їжі без додавання значної кількості калорій.
Немає ніяких побічних ефектів при вживанні як добавки ксантанової камеді протягом тривалого періоду часу, бо вона є корисною дієтичною добавкою для людей, які страждають від синдрому подразненого кишечника (СПК). Вживання ксантанової камеді збільшить споживання клітковини для поліпшення травлення, без необхідності в мучній їжі, що може збільшити біль.
- Не містить глютен
- Може бути використаний для додавання текстури до продуктів харчування і напоїв
Для покращення в'язкості ваших протеїнових шейків спробуйте додати 3/4 маленької ложки (2 г) до протеїнового порошку в шейкер Myprotein разом з водою або молоком.
Зберігати в сухому, прохолодному місці, прдалі від прямих сонячних променів. Цей продукт призначений для використання разом з активним способом життя і збалансованим харчуванням. Підходить для вегетаріанців і веганів.
Може також містити глютен, сою, молоко та яйця.
Без смакових добавок: Ксантанова камедь (100%)
Розмір порції - ¾ маленька ложка (2г)
Порцій в упаковці - 125 (250г)
Харчова цінність
На 100 г | В одній порції | *РН | ||
Енергетична цінність | 832 кДж/203 ккал | 17 кДж/4 ккал | 0% | |
Жирів | 0 г | 0 г | 0% | |
включаючи насичені | 0.1 г | 0 г | 0% | |
Вуглеводи | 78 г | 1.6 г | 1% | |
включаючи сахарозу | 0 г | 0 г | 0% | |
Клітковина | 62 г | 1 г | ||
Білки | 3.3 г | 0 г | 0% | |
Сіль | 1 г | 0 г | 0% |
* Рекомендована норма споживання для середньостатистичного дорослого (8400 кДж/2000 ккал)
Інформація про енергетичну цінність продукту вказана для версії без смакових добавок, при виборі альтернативного смаку значення можуть змінюватися в межах до 10%
- Myprotein
- Myprotein
- Вегетаріанець
- Вегетаріанський
100% ксантанова камедь
-
Вегетаріанець
-
Вегетаріанський
Повернення &посилок
Live Chat
Average connection time 25 secs
Average connection time 25 secs
100% ксантанова камедь є одним з найбільш ефективних доступних джерел харчових волокон. Вона може бути використана для додавання консистенції до їжі без необхідності використовувати глютен і є повністю нетоксичною. 100% ксантанова камедь отримується шляхом ферментації цукрів бактеріями Xanthomonas Campestris, і є біо полімером, який структурований як і целюлоза.
Багато людей вважають, що дієта багата на клітковину може бути важкою, особливо, якщо вони не вживають значний відсоток фруктів і зелених овочів. 100% ксантанова камедь, у формі добавки, додає значний об'єм до дієти і діє в якості заміни нормальної клітковини.
Для всіх тих, хто не може їсти глютен, як частина раціону, це є підходящою альтернативою для використання у приготуванні. Як правило, продуктам, які вживаються в їжу при раціоні без глютену, не вистачає текстури і густини. Додавання ксантанової камеді для приготування соусів збільшить масу їжі без додавання значної кількості калорій.
Немає ніяких побічних ефектів при вживанні як добавки ксантанової камеді протягом тривалого періоду часу, бо вона є корисною дієтичною добавкою для людей, які страждають від синдрому подразненого кишечника (СПК). Вживання ксантанової камеді збільшить споживання клітковини для поліпшення травлення, без необхідності в мучній їжі, що може збільшити біль.
- Не містить глютен
- Може бути використаний для додавання текстури до продуктів харчування і напоїв
Для покращення в'язкості ваших протеїнових шейків спробуйте додати 3/4 маленької ложки (2 г) до протеїнового порошку в шейкер Myprotein разом з водою або молоком.
Зберігати в сухому, прохолодному місці, прдалі від прямих сонячних променів. Цей продукт призначений для використання разом з активним способом життя і збалансованим харчуванням. Підходить для вегетаріанців і веганів.
Може також містити глютен, сою, молоко та яйця.
Без смакових добавок: Ксантанова камедь (100%)
Розмір порції - ¾ маленька ложка (2г)
Порцій в упаковці - 125 (250г)
Харчова цінність
На 100 г | В одній порції | *РН | ||
Енергетична цінність | 832 кДж/203 ккал | 17 кДж/4 ккал | 0% | |
Жирів | 0 г | 0 г | 0% | |
включаючи насичені | 0.1 г | 0 г | 0% | |
Вуглеводи | 78 г | 1.6 г | 1% | |
включаючи сахарозу | 0 г | 0 г | 0% | |
Клітковина | 62 г | 1 г | ||
Білки | 3.3 г | 0 г | 0% | |
Сіль | 1 г | 0 г | 0% |
* Рекомендована норма споживання для середньостатистичного дорослого (8400 кДж/2000 ккал)
Інформація про енергетичну цінність продукту вказана для версії без смакових добавок, при виборі альтернативного смаку значення можуть змінюватися в межах до 10%
- Myprotein
- Myprotein
- Вегетаріанець
- Вегетаріанський
Інші покупці придбали:
Відгуки покупців
Наразі відгуки відсутні.